Wednesday, 13 June 2012

Bocanci militari - varianta desertBocanci militari - varianta desert


Bocanci militari desert - caracteristici

Bocancii militari desert nu sunt doar pentru cei ce intreprind misiuni in desert, cat si pentru cei care calatoresc in zone impadurite sau pentru cei care isi doresc bocanci militari varianta desert doar ca un accesoriu care sa le completeze tinuta vestimentara.
Bocancii militari desert vin intr-o gama larga de modele, de la culori crem inchis spre maro pana la crem foarte deschis.

Bocanci militari desert - specificatii tehnice si materiale

Avand in vedere faptul ca in zonele cu teren accidentat sau in cele cu nisip este neaparat nevoie de bocanci militari , va vom prezenta cateva din specificatiile tehnice de care trebuie sa tineti seama atunci cand cautati o pereche de bocanci militari, si in special bocanci militari de desert.
Asadar, trebuie sa aveti in vedere sa alegeti o pereche de incaltaminte cu suport pentru glezna, cu material rezistent, daca se poate piele.
Este de asemenea important ca in interior materialul sa fie unul de calitate, pe cat posibil cu captuseala GORE-TEX.

Captuseala GORE-TEX se poate spala si cel mai important este faptul ca ea respira, conferind un grad sporit de confort picioarelor dumneavoastra.

Talpa bocancilor militari desert trebuie sa fie rezistenta, sa nu permita apei si uleiurilor sa patrunda in interior, dar totodata sa ofere o aderenta cat mai buna.
Bocancii de desert trebuie sa fie impermeabili, dar totodata sa se usuce cat mai repede.

Sistem anti soc: Este un plus daca bocancii militari de desert contin un sistem anti-soc la talpa, astfel incat atunci cand calcati pe pietre sa nu simtiti socul in calcai sau in toata talpa.